Φορητές Συσκευές, Αξεσουάρ & Gadgets στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το κατάστημά μας άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 2020, αλλά η αγάπη και η πείρα μας για την τεχνολογία μετρά πολλά χρόνια. 

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε το πάθος επάγγελμα και να βοηθήσουμε ανθρώπους κάθε ηλικίας να εκμεταλλευτούν τα επιτεύγματα της τεχνολογίας. 

Στόχος μας; Να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη και αποδοτική! 

Technology Park – Καινοτόμες Τεχνολογίες στην Καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Σε έναν ευχάριστο χώρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το Technology Park σάς προσφέρει 

  • καινοτόμες τεχνολογίες, 
  • φορητές συσκευές, 
  • μοναδικά αξεσουάρ 
  • και αξιόπιστα gadgets που καλύπτουν κάθε ανάγκη και πτυχή της καθημερινότητάς σας! 

Από έξυπνες λύσεις για το σπίτι και το αυτοκίνητο ή τις μετακινήσεις σας, έως προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας που μπορούν να διευκολύνουν την επαγγελματική σας ζωή και να εκτοξεύσουν την αποδοτικότητά σας, χαρίζοντάς σας παράλληλα μοναδικό στιλ με την εξαιρετική τους σχεδίαση.  

Γιατί Εμάς;

Επιλεγμένες Συσκευές, Αξεσουάρ και Gadgets από Όλο τον Κόσμο

Το σκεπτικό πίσω από κάθε προϊόν και συσκευή που προσφέρουμε συνδυάζει τρεις αξίες, που χαρακτηρίζουν κάθε μας πρόταση: πρακτικότηταποιότητααξιοπιστία, και μάλιστα σε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Πανέξυπνες ιδέες από κατασκευαστικούς κολοσσούς από όλο τον κόσμο, καθεμιά με τη δική της φιλοσοφία μα και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και αξιόπιστη κατασκευή – επιλεγμένα ένα προς ένα από μας, με γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση, τις δικές σας ανάγκες. 

Ανανεώνουμε Συνεχώς την Γκάμα και τη Συλλογή μας 

Ανανεώνουμε, επίσης, συνεχώς τη συλλογή και διευρύνουμε την γκάμα των τεχνολογικών μας λύσεων, ώστε να καλύπτουμε άμεσα κάθε σας ανάγκη με την πλέον προηγμένη και καινοτόμο τεχνολογία!  

Αποκλειστικά Αξιόπιστα & Επώνυμα Προϊόντα

Η πείρα μας μάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέγουμε αυθεντικά προϊόντα, που παρέχονται πάντοτε με πιστοποιητικά εγγύησης από τις διασημότερες και πλέον αξιόπιστες αντιπροσωπείες της Ελλάδας. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως κάθε λύση που σας προτείνουμε είναι απολύτως ασφαλής και άρτια κατασκευαστικά, καθώς και ότι θα κάνει ακριβώς αυτό που σας υπόσχεται! 

Ο συνδυασμός ποιότητας, μεγάλης γκάμας αξεσουάρ και gadgets, καθώς και ανταγωνιστικών τιμών είναι η καλύτερή μας διαφήμιση! 

Το Πολυτιμότερο Προϊόν μας είναι ΔΩΡΕΑΝ

Στο κατάστημά μας, ωστόσο, πολυτιμότερο προϊόν είναι η Γνώση –και προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! 

Σε μας θα βρείτε έγκυρες, ενημερωμένες και αξιόπιστες απαντήσεις σε κάθε σας απορία. Πείτε μας απλά ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και τι απορία σας βασανίζει κι εμείς θα σας εξηγήσουμε με τρόπο απλό και ξεκάθαρο ποιες είναι οι επιλογές και τι σας συμφέρει καλύτερα! 

Εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτησή σας; Η πείρα και η γνήσια αγάπη για το αντικείμενό μας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για πώληση χονδρική ή λιανική σε όλη την Ελλάδα στο sales@fleerocket.gr ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 6979829290 και 6945527893.